Γάντια Τερματοφυλάκων Sells

Sells Products Goalkeeper είναι ένα εμπορικό σήμα αποκλειστικά για τους τερματοφύλακες . Κατανοούμε ως μέρος της “ένωσης” ότι ο τερματοφύλακας είναι ειδικός, ακριβώς όπως είμαστε.

Τα γάντια μας είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τους κατόχους, εστιάζοντας στις διαφορετικές συνθήκες.Έχουν αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη τι λέει η ομάδα των επαγγελματιών μας ότι πρέπει να πετύχουν. Ένα ζευγάρι που ανταποκρίνεται πλήρως είναι το SELLS F3 ELITE CLIMATE D30 (εδώ).

Ο στόχος μας είναι απλός… Να παρέχουμε στον τερματοφύλακα τα καλύτερα εργαλεία!


Από την έναρξη της μάρκας έχει εξαπλωθεί σε μεγάλο βαθμό και το όνομα Sells(εδώ) είναι πλέον σταθερά εδραιωμένο ως ένας από τους κορυφαίους πωλητές της κατηγορίας ανά τον κόσμο.


Σήμερα, η Sells έχει παρουσία σε κάθε σημαντικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και διαθέτει πολλά από τα κορυφαία ονόματα του παιχνιδιού μεταξύ των υποστηρικτών του. 

Ακριβώς όπως ήταν στην αρχή, η Sells προσπαθεί σήμερα να προσφέρει στους τερματοφύλακες σε όλο τον κόσμο τα καλύτερα υλικά και την τελευταία τεχνολογία προϊόντων, όπως έχει κάνει και στα γάντια SELLS TOTAL CONTACT ELITE CLIMATE D30(εδώ).


Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε για πολλά χρόνια και να απολαμβάνουμε τη συνεχή επιτυχία στο υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού.


Τα τελευταία χρόνια, πολλοί από τους υποστηρικτές μας βοήθησαν στη διαμόρφωση της ιστορίας του εμπορικού σήματος με το κορυφαίο Jerzy Dudek και την Λίβερπουλ να κερδίζουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη 2005.
SELLS ANOTHERLEVEL