Νέα συλλογή SLYR

Καλώς ήρθατε στο SLYR, το καλύτερο και πιο φιλόδοξο φάσμα γαντιών τερματοφύλακα που έχουμε δημιουργήσει ποτέ.

Τα γάντια ποδοσφαίρου στην συλλογή μας περιλαμβάνουν μοντέλα που φοριούνται από επαγγελματίες τερματοφύλακες και διαθέτουν προ-επίπεδο προδιαγραφές,όπως τα γάντια SLYR BOSS(που βρίσκετε εδώ). Με μια ποικιλία περικοπών, σχεδίων και στυλ για να διαλέξετε, μπορείτε να βρείτε τα σωστά γάντια τερματοφύλακα που σας βοηθούν να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη απόδοση σε κάθε παιχνίδι. Ένα από τα ζευγάρια που θα ανταποκιθεί πλήρως στις προσδοκίες σας είναι το SLYR EJ1(που μπορείτε να βρείτε εδώ)

Όλα τα γάντια τερματοφύλακα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς, προσφέροντας όλα τα είδη και τα μεγέθη σε ένα ευρύ φάσμα στυλ. Μερικά από τα γάντια μας είναι τα SLYR PURE(εδώ) και τα SLYR LITE MIDNIGHT(εδώ).

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το γάντι για εσάς. Κάθε μοντέλο που προσφέρεται από επαγγελματίες τερματοφύλακες από τη μικρή κατηγορία μέχρι την Premier League, εξασφαλίζετε ένα ποιοτικό γάντι που έχει δοκιμάσει το χρόνο για πάνω από μια δεκαετία – όταν επιλέγετε το One Glove(εδώ) κάνετε τη σωστή επιλογή, κάνετε την επιλογή του επαγγελματία. Τα γάντια τερματοφύλακα που αγοράζετε από εμάς είναι της ίδιας ακριβώς ποιότητας και δεξιοτεχνίας που παρέχουμε στους επαγγελματίες και αυτό είναι κάτι που μάς κάνει νά είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι.